فاگوسیتها و لنفوسیتهای کشنده نیز با استفاده از ویژگیهای عمومی عوامل خارجی، آنها را شناسایی کرده و نابود میکنند، این سلولها هم به صورت غیر اختصاصی از بدن دفاع میکنند.
از آنجایی که بدن یک نسخه آنتیبادیها را ذخیره میکند، در صورت مواجه دوباره با همان پاتوژن بدن با سرعت بیشتری میتواند با آن مبارزه کند.
میتوانید آب آن را بگیرید و میل کنید. البته مقدار آن نباید از ۱۵ گرم در روز بیشتر شود.
مهمترین مکانیسم غیر اختصاصی بدن پوست است که بزرگترین اندام بدن نیز محسوب میشود. پوست به صورت فیزیکی سدی است که از ورود پاتوژنها به بدن جلوگیری میکند. بخشهایی از بدن که توسط پوست محافظت نمیشوند، مانند چشمها و دهان به وسیله مایع مخاطی، اشک و بزاق مورد محافظت قرار میگیرند.
یکی از دلایل مهم رخ دادن لکههای سفید عملکرد نادرست سلولهای پوستی تولیدکنندهی ملانین است.
این داروها بسته به سرعت عملکرد انسولین و مدت زمان ماندگاری اثرات آن در بدن متفاوت هستند. هدف انسولین، تقلید نحوه تولید انسولین بدن در طول روز در رابطه با انرژی دریافتی است تا بتواند علائم دیابت را کاهش دهد.
روغن زیتون سرشار از ویتامینهای کا، اف، ای، دی، آ، ویتامین قابلحل در چربی، آنتیاکسیدانها و کاروتونوئیدهاست. مصرف روغن زیتون میتواند کارایی ویتامین را در بیماران مبتلا به بیماری پیسی کنترلکند. رژیم غذایی روغن زیتون میتواند متابولیسم بدن را بالابرده، وضعیت تعادل تغذیهای را برگردانده، ایمنی بدن را بهبودبخشیده و گردش خون را افزایشدهد که در درمان بیماری پیسی موثر است.
پاسخی که توسط این مکانیسمهای ایمنی درمان بیماری خود ایمنی نی نی سایت ایجاد میشود، غیر اختصاصی و عمومی است به این صورت که ایمنی که توسط این مکانیسم ایجاد شده به طور مستقیم تنها یک پاتوژن را هدف قرار نمیدهد بلکه سد دفاعی در برابر تمام عوامل عفونی ایجاد میکند.
اینولین تصفیه کننده خون است و به کاهش کلسترول خون نیز کمک میکند.
وقتی سطح فشار خونتان کاهش پیدا کند، ضربان قلب افزایش مییابد و رگهای خونی در دیگر قسمتهای بدن منقبض یا باریک میشوند تا به حفظ فشار خون کمک کنند.
شاید در مورد افزایش قند خون و اثرات آن زیاد شنیده باشید و خدایی نکرده شاید در خانواده خودتون افرادی دچار این عارضه باشند.
علاوه بر دلایلی که در قسمت بالا ذکر شد، ممکن است افراد مسن به دلایل زیر هم افت فشار خون را تجربه کنند:
اختلالات هورمونی مانند افزایش سطح هورمون تیروئید، نقص هورمون نارسایی آدرنال و هیپوفیز
با علائم دیابت بیشتر آشنا شوید